Kyrkomötet är igång

Efter valet är det nu dags för omställning. Igår samlades Svenska kyrkans kyrkomöte för första gången efter förra årets kyrkoval. Efter gruppmöten, val av valberedning (där jag fick bli rösträknare i en evighetslång rösträkning) och dagens formalia och högtidliga öppnande är nu utskottsarbetet igång. Jag skriver ett och annat inlägg på Kyrkomötesbloggen, annars hänger man bäst med antingen på twitter (#kyrkomotet) eller i mobilen på svenskakyrkan.tv eller på kyrkom√∂tets webbplats.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

En reaktion på “Kyrkomötet är igång

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>